--> طريقة عمل الكنافة بالقشطة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / الكنافة بالقشطة / الكنافه / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الكنافة بالقشطة

الكنافة بالقشطة 


المقادير :
نصف كيلو كنافة 
2كوب لبن
1/2 كوب سمنة 
1/2 كوب سكر بودرة 
3ملعقة كبيرة نشا 
1/2 كوب كريمة خفق حلويات 
للشربات :
كوب سكر 
كوب ماء 
عصير نص ليمونة 
ملعقة كبيرة عسل نحل 

شاهد ايضا : طريقة عمل الكنافة الساده 

الطريقة :
1- اضع الشربات علي النار اضع في حلة السكر والماء والعسل تغلي بسيط انزل عصرة لمونة نصث ساعة ويكون الشربات جاهز بدون اي تقليب  واسيب الشربات يبرد خالص .
2- حلة اضع فيها اللبن والنشا واقلبهم كويس واحطهم علي النار مع التقليب يغلم انزل الكريمة تقليبة واطفي واسبها تبرد .
3- الكنافة لازم تكون بايتة في الفليزر لسهولة تكسيرها وانزل السمنة واقلبهم مع بعض لازم تتشرب الكنافة السمنة كويس جدا وانزل السكر واقلبهم كويس لغاية ميجانسم .
3- اجيب صنية ادهنا سمنة وانزل جزء من الكنافة وابدء اضغط عليها واعمل حواف للصنية واضغط عليها بصنية صغيرة لغاية مالارضية تتسوا كويس جدا .
4- انزل القشطة وابدء اوزع بقية الكنافة علي الوجة اقفل علي الكريمة من غير مضغط خالص واوزع علي الوش القليل من السمنة السايحة وادخلها فرن علي درجة حرارة 200 لغايةومالوش يحمر اخرجها اسقيها من فوق بالعسل البارد واقلبها واسقي من تحت بالعسل واقدمها.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top