تشيز كيك بسكويت الشيكولاته فتكات ❤ مكونات بسيطه بدون بيض و بدون چيلاتين 😉😍
المقادير :
5باكيت بسكويت اوريو
نصف كيلو من اللبنة
ربع كيلو كريم جانتية خام
1/2 كوب كريمة لباني
1/2 كوب لبن مثلج
1/2 كوب سكر بودرة
3ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1- اقوم بوضع البسكوت في الكبة وافرمة كويس جدا يكون ناعم جدا وانزلة الزبدة وارجع افرم تاني لغاية ميندمجو .
2- هفرد البسكوت المفروم في قالب التشيز كيك واضغط عليها كويس جدا وادخلها التلاجة لازم تكون متساوية .
3- في بولة اضع اللبنة والسكر والفانيليا واقوم بخفقهم بالمضرب الكهربائي وفي بولة تانية انزل الكريم جانتية مع اللبن والكريمة اللباني واخفقهم لغاية ميعلو ويعطوني قوام متماسك .
4- لو مش متوفر الكريمة اللباني اللبن يكفي وهنزل الكريم جانتية المخفوق علي اللبنة واقبلهم مع بعض واكسر قطع بسكوت واقفلبهم معاهم .
5- انزلهم علي البسكوت اللي في القالب واغطيهم بنايلون كويس وادخلهم التلاجة مش اقل من 6ساعات واخرجها وافكها من القالب زي الفل متماسكة ورائعة هزينها بوردات من بواقي الكريم واللبنة وازين بالبسكوت وممكن علي الوش ازين بصوص شيكولاتة سايح .
جميله جدا ياست الكل
ردحذف