بهارات حواوشي ابو حاتي
المقادير :
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة كزبرة جافة
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة شطة
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود
نصف ملعقة صغيرة كبابة صيني
ربع ملعقة صغيرة حبهان
ربع ملعقة صغيرة قرفة بودر
ربع ملعقة صغيرة قرنفل
ربع ملعقة صغيرة زر ورد
ربع ملعقة صغيرةورق لورا
شاهد ايضا متفوتيش : طريقة عمل خلطة الحواوشى من فاطمه ابو حاتى
شاهد ايضا : طريقة عمل عجينة الحواوشى من فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- خزنيهم في برطمان نضيف مفيهوش اي رطوبة .
2- لو جبتيهم حصا حمصيهم الاول علي طاسة علي نار هادية وسبيهم يبردم وحطيهم في المطحنة اطحنيهم وفي برطمان نضيف مفيهوش رطوبة وخزنيهم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق