--> طريقة عمل برجر الفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البرجر / الدجاج / الفراخ / برجر / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل برجر الفراخ

برجر الفراخ

المقادير :
كيلو اوراك وصدور مخلية ومفرومة
نصف كوب بقسماط مطحون
2كيس بهارات برجر سبايسي
ملعقة صغيرة سكر
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة صغيرة بابريكا
2ملعقة كبيرة زبدة

الطريقة :
1- في بولة اضع الفراخ المفرومة في الكبة وانزل عليها بالبقسماط والبهارات والملح والفلفل والبابريكا والسكر والزبدة واعجن كويس جدا عشان تديكي نتيجة كويسة العجن حوالي 10 دقايق .
2- ابدء اخد من العجينة واحضر مكبس برجر او غطاء برطمان واضع كيس سندوتشات مفتوح مدهون زيت وابدء اكبس علي عجينة البرجر واطلعها اضعها علي طبق علية اكياس وبين كل طبقة والتانية لازم كيس نايلون ممكن اسوية ع طول او ادخلة الفليزر افضل طبعا .
3- لو حبيتي تحفظية في التلاجة او الفليزر للاطفال للمدارس تعملي نفس الخطوات ونضع كل قطعة في كيس ونقفل علية واضعهم في الفليزر او بنفس الطريقة اللي قولنا عليها نرصة طبقات بينهم كيس نايلون وبرده ادخلهم الفليزر لحين الاستخدام .
4- عاوزة تسوية في طاسة بها القليل من الزيت تسخن كويس وانزل البرجر ياخد لون من تحت واقلبة ياخد لون تاني ويستوي هو مش بياخد وقت خالص لان دي فراخ .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top