بسكوت الجبنة
المقادير :
2كوب دقيق
كوب جبنة رومي مفرومة
بيضة
2ملعقة كبيرة زبده بارده
نصف ملعقة صغييرة بيكينج بودر
رشة ملح
نصف كوب لبن للعجن
لدهن الوجة :
اصفر بيض
ملعقة كبيرة لبن
للوجة :
جبنة رومي مبشورة
الطريقة :
1- انزل الدقيق في بولة والبيكينج بودر والملح والبيضة والزبدة واعجن فيهم لغاية مالدقيق يتغطي بكل الزبدة .
2- انزل اللبن وحده واحده حتي احصل علي عجينة طرية الافضل طبعا بعد مالعجينة تلم اغطيها وادخلها التلاجة ساعة .
3- احضر كيس تلاجة افتحة وورشة دقيق وابدء افرد في العجينة بسمك نصف سنتي وابدء اشكلها بالقطاعات وارصها في صاج او صنية مدهونة زيت .
4- اخلط اصفر بيض ولبن واخلطهم وادهن الوجة واضع علي الوجة الجبنة الرومي المبشورة وادخلها الفرن علي درجة حرارة 170 درجة حتي تمام النضج.
المقادير :
2كوب دقيق
كوب جبنة رومي مفرومة
بيضة
2ملعقة كبيرة زبده بارده
نصف ملعقة صغييرة بيكينج بودر
رشة ملح
نصف كوب لبن للعجن
لدهن الوجة :
اصفر بيض
ملعقة كبيرة لبن
للوجة :
جبنة رومي مبشورة
الطريقة :
1- انزل الدقيق في بولة والبيكينج بودر والملح والبيضة والزبدة واعجن فيهم لغاية مالدقيق يتغطي بكل الزبدة .
2- انزل اللبن وحده واحده حتي احصل علي عجينة طرية الافضل طبعا بعد مالعجينة تلم اغطيها وادخلها التلاجة ساعة .
3- احضر كيس تلاجة افتحة وورشة دقيق وابدء افرد في العجينة بسمك نصف سنتي وابدء اشكلها بالقطاعات وارصها في صاج او صنية مدهونة زيت .
4- اخلط اصفر بيض ولبن واخلطهم وادهن الوجة واضع علي الوجة الجبنة الرومي المبشورة وادخلها الفرن علي درجة حرارة 170 درجة حتي تمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق