--> طريقة عمل البانية المقرمش - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البانية / البانية المقرمش / المطبخ / طريقة عمل البانية المقرمش / فاطمة ابو حاتي / فطمه ابو حاتي / مطبخ حلا

طريقة عمل البانية المقرمش

البانية المقرمش

المقادير :
نصف كيلو صدورفراخ
التتبيلة:
علبة زبادي 
ملعقة كبيرة كاتشب 
ملعقة كبيرة زعتر
ملعقة صغيرة بصل بودر 
نصف ملعقة صغيرة ثوم بودر 
رشة سكر 
ملح
فلفل اسود

للتغطية :
نصف كوب دقيق 
نصف كوب بقسماط ناعم 
نصف كوب رقائق ذرة مجروش 
2ملعقة كبيرة نشا 
رشة ملح
رشة فلفل اسود 
زيت للقلي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي والكاتشب والملح والفلفل والبصل والثوم والحبهان والزعتر والسكر واقلب كل المكونات مع بعض انزل عليهم الفراخ واقلبهم واغطيهم لتاني يوم او 4ساعات علي الاقل .
2- في طبق انزل الدقيق والبقسماط والنشا ورقائق الذرة والملح والفلفل واقلبهم كويس جدا واجيب الفراخ وانزل الصدور واضغط عليه كويس واغطية كويس جدا وادخلة الفليزر نصف ساعة .
3- اجهز زيت ساخن جدا وانزل فيه البانية لغاية مياخد لون وبلاش تقليب طول مهوا طري عشان الطبقة متفكش ويكون شكلة مش لطيف يستوي اطلعة علي طبق عليه مناديل مطبخ واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top