تشيز كيك
المقادير :
للارضية :
5باكو بسكويت بالشيكولاتة
ملعقة كبيرة زبدة زائبة
الكريمة :
500 جرام لبنة او كريم تشيز
250 جرام كريم شانتي خام
نصف كوب سكر بودر
نصف كوب لبن مثلج
كوب كريمة خفق حلويات
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1- قومي بفرم البسكوت جيدا واقوم بوضع الزبدة ومزجهم مع بعض جيدا حتي يصبح مثل الرملة .
2- احضر قالب تشيز كيك اضع قطعة من البلاستيك وانزل البسكوت وابطط علية كويس جدا يكون كلة سوا واحد وادخلة التلاجة ساعة .
3- في بولة نضيفة وناشفة جدا انزل اللبنة او الكريمة المتوفر والسكر والفانيليا واخفق كويس جدا بالمضرب .
4- في بولة تانيو انزل الكريم شانتي واللبن واخفق جيدا حتي يصبح جاهز هنزلة علي اللبنة واقلبهم براحة مع بعض واكسر القليل من البسكوت مع التقليب .
5- انزلهم علي البسكوت واسويهم واغطيهم ببلاستيك وادخلهم الفليزر لمدة 4ساعات او اكثر واطلعها اقدمها واقوم بتزينها بالكريم شانتية والبوريو .
المقادير :
للارضية :
5باكو بسكويت بالشيكولاتة
ملعقة كبيرة زبدة زائبة
الكريمة :
500 جرام لبنة او كريم تشيز
250 جرام كريم شانتي خام
نصف كوب سكر بودر
نصف كوب لبن مثلج
كوب كريمة خفق حلويات
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1- قومي بفرم البسكوت جيدا واقوم بوضع الزبدة ومزجهم مع بعض جيدا حتي يصبح مثل الرملة .
2- احضر قالب تشيز كيك اضع قطعة من البلاستيك وانزل البسكوت وابطط علية كويس جدا يكون كلة سوا واحد وادخلة التلاجة ساعة .
3- في بولة نضيفة وناشفة جدا انزل اللبنة او الكريمة المتوفر والسكر والفانيليا واخفق كويس جدا بالمضرب .
4- في بولة تانيو انزل الكريم شانتي واللبن واخفق جيدا حتي يصبح جاهز هنزلة علي اللبنة واقلبهم براحة مع بعض واكسر القليل من البسكوت مع التقليب .
5- انزلهم علي البسكوت واسويهم واغطيهم ببلاستيك وادخلهم الفليزر لمدة 4ساعات او اكثر واطلعها اقدمها واقوم بتزينها بالكريم شانتية والبوريو .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق