--> طريقة عمل تشيز كيك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home تشيز كيك / حلويات / طريقة عمل تشيز كيك / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل تشيز كيك

 تشيز كيك

المقادير :
للارضية :
5باكو بسكويت بالشيكولاتة
ملعقة كبيرة زبدة زائبة
الكريمة :
500 جرام لبنة او كريم تشيز
250 جرام كريم شانتي خام
نصف كوب سكر بودر
نصف كوب لبن مثلج
كوب كريمة خفق حلويات
ملعقة صغيرة فانيليا

الطريقة :
1- قومي بفرم البسكوت جيدا واقوم بوضع الزبدة ومزجهم مع بعض جيدا حتي يصبح مثل الرملة .
2- احضر قالب تشيز كيك اضع قطعة من البلاستيك وانزل البسكوت وابطط علية كويس جدا يكون كلة سوا واحد وادخلة التلاجة ساعة .
3- في بولة نضيفة وناشفة جدا انزل اللبنة او الكريمة المتوفر والسكر والفانيليا واخفق كويس جدا بالمضرب .
4- في بولة تانيو انزل الكريم شانتي واللبن واخفق جيدا حتي يصبح جاهز هنزلة علي اللبنة واقلبهم براحة مع بعض واكسر القليل من البسكوت مع التقليب .
5- انزلهم علي البسكوت واسويهم واغطيهم ببلاستيك وادخلهم الفليزر لمدة 4ساعات او اكثر واطلعها اقدمها واقوم بتزينها بالكريم شانتية والبوريو .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top