--> طريقة عمل كيكة الجلاش - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجلاش / الحلويات / الكيك / فاطمه ابو حاتى / كيكة الجلاش

طريقة عمل كيكة الجلاش

كيكة الجلاش

المقادير:
لفة جلاش
كوب ونصف لبن
نصف كوب سكر
نصف كوب زبدة زائبة
باكو كريم جانتي
3بيض
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
كوب سيرب بارد

الطريقة :
1- في الخلاط انزل اللبن والسكر والكريم شانتي والبيض والفانيليا والبيكينج بودر وانزل نصف الزبدة .
2- اخلط كل المكونات مع بعض كويس جدا اقوم بكرمشة الجلاش ورصة في الصنية حتي امليها كلها بالجلاش .
3- اقوم بدهن كل الجلاش بالزبدة وانزل الخليط واوزعة علي الجلاش وادخلة فرن سخن علي 180 درجة علي الرف الوسطاني .
4- عشان اضمن ان الخليط مينزلش ابطن الصنية من تحت بورق الفويل قبل منزل الخليط .
5- بعد متطلع الكيكة سخنة انزل عليها السيرب وازينها بكريم شانتي وكريز .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top