--> طريقة عمل الدوناتس - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدوناتس / حلويات / دوناتس / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الدوناتس

الدوناتس 

المقادير :
2كوب ونصف دقيق 
ربع كوب ماء دافيء 
2علبة زبادي
2ملعقة كبيرة مايونيز 
2ملعقة كبيرة لبن بودرة 
2ملعقة صغيرة خميرة 
2ملعقة صغيرة سكر 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
رشة ملح

الطريقة :
1- في العجان او علي ايدك اعجن الدقيق واللبن والخميرة والسكر والبيكينج بودر والملح واقلبهم كويس .
2- انزل الزبادي والمايونيز واعجن بالماء حتي احصل علي عجينة طرية واعجن فيها لمده 10 دقايق .
3- اسيب العجينة متغطية تختمرويتضاعف حجمها اختمرت افردها واقطعها بالقطاعة واضعها في صنية تختمر تاني .
4- في زيت غزير وسخن انزل الدوناتس واهدي النار لغاية مياخد لون من تحت اقلبة لغاية ميكون اللون دهبي اطلعة علي منادبل مطبخ.
5- اسيبة يبرد وازينة بالشيكولاتة البيضة او البني وفورماسيلو اوالتزيين ده حسب راحتك .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top