--> طريقة عمل لانشون الفراخ واللحمة البيتي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللانشون / المطبخ / فاطمه ابو حاتى / لانشون / لانشون فراخ / لانشون لحمه

طريقة عمل لانشون الفراخ واللحمة البيتي



لانشون الفراخ واللحمة البيتي
المقادير :
نصف كيلو اوراك فراخ مخلية
نصف كيلو لحمة حمرا مفرومة
بيضة
2بياض بيض
4قطع نستو او جبنة كريمي او كيري
2ملعقة كبيرة دقيق
مبعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة عسل اسود
ملعقة كبيرة بابريكا
نصف ملعقة صغيرة السبع بهارات
ربع ملعقة ثغيرة حبهان بودر
ملعقة صغيرة ملح
ربع ملعقة صغيرة فلفل اسود
فلفل اسود حب (اختياري )
زيتون اخضر شرائح(اختياري )
لون احمر جل او سائل
للسلق :
ماء مغلي
ورق لورا
ملح
ملعقة كبيرة خل

الطريقة :
1- في الكبة انزل الفراخ افرمها كويس جدا انزل عليها العسل والبصل والثوم و2ابيض بيض وبيضة كاملة والدقيق والحبهان والبهارات وملح وفلفل اسود وباربريكا والجبنة وافرم كويس جدا حتي تتجانس كل المكونات .
2- للحمة لازم اللحمة تكون مفرومة وشين انزلها الكبة ومعاها العسل والبصل والثوم و2ابيض بيض وبيضة كاملة والدقيق والحبهان والبهارات وملح وفلفل اسود وباربريكا والجبنة وافرم كويس جدا حتي تتجانس كل المكونات .
3- اغلي مية وانزل فيها اللورا والخل والملح وانزل اللانشون في كيس نايلون والفة كويس واقفل عليع كويس والفة في ورق الومنيون واللحمة بنفس الطريقة وانزلهم في الماء المغلي واغطي علية واسيبة لمده ساعة علي نار متوسطة لغاية ميستوي والافضل يدخل الثلاجة وبيتقع تاني يوم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top