ورقة الفراخ
المقادير :
فرخة متقطعة 8قطع
كيلو خضار مشكل مكعبات
التتبيلة :
ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة عسل
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة زعتر
ملعقة صغيرة من البهارات السبعة
ملعقة صغيرة بصل بودر
رشة حبهان بودر
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- احضر صنية وورق زبدة احطو واحده بالطول وبالعرض وفويل واحده طول وواحده عرض وانزل في النص الفراخخ والخضار .
2- انزل الملح والفلفل والبهارات والبابريكا والزعتر والبصل البودر والحبهان والعسل والصلصة واقلب كل المكونات مع بعض .
3- اقفل علي الفراخ بالخضار ورق الزبدة وبعدين اقفل بالفويل كويس جدا واسبها في التلاجة ساعة .
4- ادخلها فرن علي درجة حرارة 200 علي ارضية الفرن لمده نصف ساعة واطلعها الرف الوسطاني واهدي النار بتاخد ساعة في الفرن .
المقادير :
فرخة متقطعة 8قطع
كيلو خضار مشكل مكعبات
التتبيلة :
ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة عسل
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة زعتر
ملعقة صغيرة من البهارات السبعة
ملعقة صغيرة بصل بودر
رشة حبهان بودر
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- احضر صنية وورق زبدة احطو واحده بالطول وبالعرض وفويل واحده طول وواحده عرض وانزل في النص الفراخخ والخضار .
2- انزل الملح والفلفل والبهارات والبابريكا والزعتر والبصل البودر والحبهان والعسل والصلصة واقلب كل المكونات مع بعض .
3- اقفل علي الفراخ بالخضار ورق الزبدة وبعدين اقفل بالفويل كويس جدا واسبها في التلاجة ساعة .
4- ادخلها فرن علي درجة حرارة 200 علي ارضية الفرن لمده نصف ساعة واطلعها الرف الوسطاني واهدي النار بتاخد ساعة في الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق