--> طريقة عمل البطاطس الودجز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البطاطس / المطبخ / الوديجز / بطاطس الودجز / فاطمه ابو حاتى / ودجز

طريقة عمل البطاطس الودجز

البطاطس الودجز

المقادير :
كيلو بطاطس
2ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
3ملعقة كبيرة زيت
2ملعقة كبيرة بهارات ايطالية
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة كزبرة جافة
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اقوم بغسل البطاطس بقشرها وتقطيعها شرائح واقوم بتنشيفها جيدا .
2- اخلط البهارات والبابريكا والزيت والكزبره والبقدونس وملح وفلفل .
3- اخلطهم جيدا وانزل البطاطس صنية وعليها الخلطة واقلبهم كويس جدا وادخلهم فران سخن علي درجة حرارة 200 علي الرف الوسطاني مدة نصف ساعة حتي تصبلح بسوا كامل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top