طاجن لسان عصفور بكرات اللحمة
المقادير :
نصف كيلو لسان عصفور محمر
ربع كيلو لحمة مفرومة
2بصل مكعبات
فلفل الوان مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
لتر شوربة ساخنة
زبده
زيت
بهارات
رشة سكر
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في بولة اضع اللحمة والسكر والملح والفلفل والبهارات واقوم بعجنهم جيدا واقوم بتشكيلها كور واعفرهم بالدقيق .
2- علي طاسة فيها زيت سخن انزل اللكفتة واقوم باعطائها لون من كل الجوانب وانزل البصلة والثوم وملح وفلفل .
3- انزل لسان العصفور والطماطم والفلفل الالوان واقلبهم مع بعض وانزل الشوربة اظبط ملحها واغطيها .
4- لما تغلي اطفي واحضلر الطاجن وانزل كل المكونات في الطاجن واغطية وادخلة الفرن علي الارضية علي درجة حرارة 220 يغلي واهدي النار علي 150 لغاية ميستوي .
المقادير :
نصف كيلو لسان عصفور محمر
ربع كيلو لحمة مفرومة
2بصل مكعبات
فلفل الوان مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
لتر شوربة ساخنة
زبده
زيت
بهارات
رشة سكر
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في بولة اضع اللحمة والسكر والملح والفلفل والبهارات واقوم بعجنهم جيدا واقوم بتشكيلها كور واعفرهم بالدقيق .
2- علي طاسة فيها زيت سخن انزل اللكفتة واقوم باعطائها لون من كل الجوانب وانزل البصلة والثوم وملح وفلفل .
3- انزل لسان العصفور والطماطم والفلفل الالوان واقلبهم مع بعض وانزل الشوربة اظبط ملحها واغطيها .
4- لما تغلي اطفي واحضلر الطاجن وانزل كل المكونات في الطاجن واغطية وادخلة الفرن علي الارضية علي درجة حرارة 220 يغلي واهدي النار علي 150 لغاية ميستوي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق