--> طريقة عمل عجينة الحواوشي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / حواوشى / عجينة / عجينة الحواوشي / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل عجينة الحواوشي



عجينة الحواوشي فتكات
المقادير :
كيلو دقيق
علبة زبادي
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة ونصف سكر
ملعقة كبيلارة ونصف خميرة
رشة ملح
ماء دافيء للعجن

شاهد ايضا متفوتيش : طريقة عمل خلطة الحواوشى من فاطمه ابو حاتى 

الطريقة :
1- في العجان انزل الدقيق والملح والخميرة والسكر والزبادي والزيت واعجن وانزل المية وحده وحدة لغاية مالعجينة تلم افضل اعجن فيها من 7الي 10 دقايق .
2- الخميرة لو متاكده انها شغالة حطيها علي طول لو اول مرة تستعمليها اختبريها في ربع كوب ماء دافيء مع السكر .
3- اسيب العجينة تخمر وهيا متغطية في مكان دافيء بعد التخمير اقوم بتقسيم العجينة كرات متساوية واغطكيها واسبها 10 دقايق ترتاح .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top