البسكوت دا المميز فيه ان اول ما تاخدى قطمه بيدوب بمعنى الكلمه و فاتحه منه مشروع صغير بس مش هبخل عليكم بالطريقه
المقادير
2 كوب دقيق
1 كوب نشا
1 كوب زبده بدرجة حرارة الغرفه
كوب إلا ربع سكر بودره
بيضه بدرجة حرارة الغرفه ، فانيليا
معلقه صغيره مممسوحه بيكنج بودر
رشه ملح
الطريقه :
بنضرب الزبده مع السكر بمضرب كهربا لغاية ما تبقى زى الكريمه و بعد كده نحط البيضه و الفانيليا و نكمل ضرب
هنقلب المكونات الجافه مع بعض و ننخلها على الخليط إللى فوق👆
و نقلب بحاجه سليكون براحه جدا جدا و من غير عجن الله يكرمكم
اول ما تلم رشى رشه خفيفه دقيق و افرديه و لازم تحطى القطاعه فى دقيق برضه
فرن 180 تحت و فوق لمده 15 دقيقه
و بألف هنا يارب😊
الطريقة مقدمه بواسطه : Naglaa Mahmoud
جزاكى الله خيرا
ردحذفجميل جداااااا تسلم ايدك
ردحذفماشاءالله احلي شيف نجلاء
ردحذفطبعا احلا شيف
حذف