--> طريقة بسكوت الزبده - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البسكوت / البسكويت / بسكوت الزبده / فاطمه ابو حاتى

طريقة بسكوت الزبده


البسكوت دا المميز فيه ان اول ما تاخدى قطمه بيدوب بمعنى الكلمه و فاتحه منه مشروع صغير بس مش هبخل عليكم بالطريقه

المقادير

2 كوب دقيق

1 كوب نشا

1 كوب زبده بدرجة حرارة الغرفه

كوب إلا ربع سكر بودره

بيضه بدرجة حرارة الغرفه ، فانيليا

معلقه صغيره مممسوحه بيكنج بودر

رشه ملح

الطريقه :

بنضرب الزبده مع السكر بمضرب كهربا لغاية ما تبقى زى الكريمه و بعد كده نحط البيضه و الفانيليا و نكمل ضرب

هنقلب المكونات الجافه مع بعض و ننخلها على الخليط إللى فوق👆
و نقلب بحاجه سليكون براحه جدا جدا و من غير عجن الله يكرمكم

اول ما تلم رشى رشه خفيفه دقيق و افرديه و لازم تحطى القطاعه فى دقيق برضه

فرن 180 تحت و فوق لمده 15 دقيقه

و بألف هنا يارب😊

الطريقة مقدمه بواسطه :  Naglaa Mahmoud

اقرأ أيضا:

هناك 4 تعليقات:

  1. abeer salama11:09 م

    جزاكى الله خيرا

    ردحذف
  2. جميل جداااااا تسلم ايدك

    ردحذف
  3. ماشاءالله احلي شيف نجلاء

    ردحذف

اللحوم

اللحوم
to Top