صدور الفراخ المشوية
المقادير :
8قطع من صدور الفراخ
2ملعقة كبيرة من البهارات الايطالية
كابوتشي
جزر شرائح
كوسة شرائح
فلفل الوان قطع
ملعقة كبيرة باربيكيو صوص
ربع كوب خل
ملعقة صغيرة سكر
ربع كوب زيت
ربع كوب عصير برتقال
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل مكرونه بالوايت صوص من مطبخ فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- في بولة انزل عصير البرتقال والزيت والباربيكيو والخل والسكر والملح والفلفل والبهارات الايطالية واقلب كل المكونات دي مع بعض كويس جدا .
2- اوزع بالملعقة علي الخضار شوية من التتبيلة واقلبهم مع بعض وعلي التتبيلة انزل الفراخ واقلبها في التتبيلة كويس جدا والافضل للشوي ان الفراخ تكون سميكة وانها تبات في التتبيلة لتاني يوم .
3- ادهن جريل بالزيت واسبها تسخن جدا وانزل عليها صدور الفراخ ولازم تسخن عشان الفراخ متنزل ميتها وتنشف تاخد لون من تحت اقلبها علي الوجة التاني عشان تاخد لون وتستوي كويس .
4-بعد مخلص كل الكمية انزل الخضار يتشوي الجزر والكوسة والفلفل واقدم افرش الكابوتشي وانزل عليه الفراخ واقدم جمبة الجزر والكوسة والفلفل والف هنا .
المقادير :
8قطع من صدور الفراخ
2ملعقة كبيرة من البهارات الايطالية
كابوتشي
جزر شرائح
كوسة شرائح
فلفل الوان قطع
ملعقة كبيرة باربيكيو صوص
ربع كوب خل
ملعقة صغيرة سكر
ربع كوب زيت
ربع كوب عصير برتقال
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل مكرونه بالوايت صوص من مطبخ فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- في بولة انزل عصير البرتقال والزيت والباربيكيو والخل والسكر والملح والفلفل والبهارات الايطالية واقلب كل المكونات دي مع بعض كويس جدا .
2- اوزع بالملعقة علي الخضار شوية من التتبيلة واقلبهم مع بعض وعلي التتبيلة انزل الفراخ واقلبها في التتبيلة كويس جدا والافضل للشوي ان الفراخ تكون سميكة وانها تبات في التتبيلة لتاني يوم .
3- ادهن جريل بالزيت واسبها تسخن جدا وانزل عليها صدور الفراخ ولازم تسخن عشان الفراخ متنزل ميتها وتنشف تاخد لون من تحت اقلبها علي الوجة التاني عشان تاخد لون وتستوي كويس .
4-بعد مخلص كل الكمية انزل الخضار يتشوي الجزر والكوسة والفلفل واقدم افرش الكابوتشي وانزل عليه الفراخ واقدم جمبة الجزر والكوسة والفلفل والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق