--> طريقة عمل استريبس اتشيكن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home استريبس / استريبس تشيكن / المطبخ / تشيكن / طريقة عمل استريبس تشيكن / فاطمة ابو حاتي / فطمه ابو حاتي / مطبخ حلا

طريقة عمل استريبس اتشيكن

 استريبس اتشيكن 

المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ
ملعقة كبيرة صوص حار او كاتشب
رشة سكر 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة بابريكا 
ملعقة صغيرة بهارات فراخ
ملعقة صغيرة زعتر 
ملح 
فلفل اسود
للتغطية الاولي :
كوب دقيق 
3ملعقة كبيرة نشا 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
رشة بهارات فراخ
رشة بصل بودر 
رشة ثوم بودر 
بابريكا 
ماء 
للتغطية الاخيرة :
كوب دقيق 
نصف كوب نشا 

الطريقة :
1- اقوم بتقطيع صدور الفراخ اي قطع لا هيا رفيعة ولا سميكة وطبعا الفراخ منضتنها كويس جدا ونقعنها في ماء وخل 10 دقائق ومصفينها كويس جدا .
2- في بولة  انزل الفراخ وانزل الزعتر والبصل والثوم والكاتب او الصوص الحار والسكر والبابريكا وبهارات الفراخ وملح وفلفل اسود واقلب كله مع بعض .
3- اقوم بتركهم ساعتين واقوم بعمل التغطية في بولة انزل الدقيق والنشا والبيكينج بودر والبهارات كلها  واقلبهم وبالماء انزل واحده واحده مع التقليب حتي احصل علي خليط شبة خليط البان كيك لا تقيل ولا خفيف .
4- في طبق اخر انزل الدقيق والنشا واقلب كل ده مع بعض وانزل الفراخ في الخليط وانزل علي الدقيق بالنشا وارص في طبق بجانب بعض اخلص كل الكمية واغطيهم وادخلهم التلاجة لمده ساعة .
5- اطلعهم واسخن طاسة فيها زيت سخن جدا وابدء احمر الفراخ واطلعه واقدمة وبالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top