سلطة الجرجير والباذنجان
المقادير :
باذنجان رومي مكعبات
2حزمة جرجير
كوب طماطم مكعبات
بصلة جوليان
خبز لبناني مكعبات محمص
للتتبيلة :
2ملعقة كبيرة عصير ليمون
2فص ثوم مفروم
3ملعقة كبيرة زيت زيتون
نصف ملعقة صغيرة كمون
نصف ملعقة صغيرة سماق
ملعقة صغيرة دبس رمان
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
في طبق سرفيس ارص الجرجير وعلية البصل الجوليان والطماطم والباذنجان واقلبهم واوزع علي اطراف السرفيس الخبز .
2- نعمل الدريسينج في بولة اضع الزيت والليمون والسماق والدبس والكمون والثوم واقلبهم كويس جدا واوزعهم علي السلطة قبل الاكل حتي تصبح فريش .
المقادير :
باذنجان رومي مكعبات
2حزمة جرجير
كوب طماطم مكعبات
بصلة جوليان
خبز لبناني مكعبات محمص
للتتبيلة :
2ملعقة كبيرة عصير ليمون
2فص ثوم مفروم
3ملعقة كبيرة زيت زيتون
نصف ملعقة صغيرة كمون
نصف ملعقة صغيرة سماق
ملعقة صغيرة دبس رمان
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
في طبق سرفيس ارص الجرجير وعلية البصل الجوليان والطماطم والباذنجان واقلبهم واوزع علي اطراف السرفيس الخبز .
2- نعمل الدريسينج في بولة اضع الزيت والليمون والسماق والدبس والكمون والثوم واقلبهم كويس جدا واوزعهم علي السلطة قبل الاكل حتي تصبح فريش .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق