البفتيك
المقادير :
نصف كيلولحمة شرائح
نصف كيلو بطاطس محمرة
4بصل مفروم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة صغيرة سكر
رشة البهارات السبعة
ملح
فلفل اسود
3كوب ماء مغلي
الطريقة :
1- اجيب قطع اللحمة واضعها في كيس سندوتشات واغطي بكيس تاني وادقها لغاية متبقا طبقة رقيقة والافضل ان قطعة اللحمة تكون من وش الفخدة عشان تكون حلوة في الاستخدام .
2- في بولة انزل البصلة والملح والفلفل والبهارات والسكر واقلبها كويس وانزلها علي اللحمة وابدء اتبل بها كل القطع واسبها ساعتين اقل حاجة .
3- في صنية انزل سمنة او زبدة وزيت تسخن كويس انزل الثوم واقلبه لغاية مياخد لون دهبي انزل البفتيك قطعة قطعة احمرها منزلهمش كلهم لا احمر واحده واحده وكل ممتتحمر اطلعها فوق التانية ومكانها انزل واحده لغاية محمر كل الكمية .
4- ارصهم حلو في الصنية كده ضمنتي ان كل القطع مفرودة واخدة لون حلو انزل عليهم المية السخنة ومينفعش تكون باردة واغطي واهدي النار لغاية متستوي انزل عليها البطاطس اللي محمرينها نص تحميرة واخده لون دهبي دققتين واقدمها .
المقادير :
نصف كيلولحمة شرائح
نصف كيلو بطاطس محمرة
4بصل مفروم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة صغيرة سكر
رشة البهارات السبعة
ملح
فلفل اسود
3كوب ماء مغلي
الطريقة :
1- اجيب قطع اللحمة واضعها في كيس سندوتشات واغطي بكيس تاني وادقها لغاية متبقا طبقة رقيقة والافضل ان قطعة اللحمة تكون من وش الفخدة عشان تكون حلوة في الاستخدام .
2- في بولة انزل البصلة والملح والفلفل والبهارات والسكر واقلبها كويس وانزلها علي اللحمة وابدء اتبل بها كل القطع واسبها ساعتين اقل حاجة .
3- في صنية انزل سمنة او زبدة وزيت تسخن كويس انزل الثوم واقلبه لغاية مياخد لون دهبي انزل البفتيك قطعة قطعة احمرها منزلهمش كلهم لا احمر واحده واحده وكل ممتتحمر اطلعها فوق التانية ومكانها انزل واحده لغاية محمر كل الكمية .
4- ارصهم حلو في الصنية كده ضمنتي ان كل القطع مفرودة واخدة لون حلو انزل عليهم المية السخنة ومينفعش تكون باردة واغطي واهدي النار لغاية متستوي انزل عليها البطاطس اللي محمرينها نص تحميرة واخده لون دهبي دققتين واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق