--> طريقة عمل النجرسكو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / النجرسكو / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل النجرسكو


النجرسكو الرهيييب👍😍😋تقدري تعمليه ببواقي الفراخ المستويه😉👍من مطبخي فاطمه ابو حاتي

النجرسكو
المقادير :
1/2 كيلو مكرونة مسلوقة نص سوا
ميكس جبن
ربع كيلو فراخ شرائح رفيعة
2بصلة جوانح
كيلو ونص لبن
2ملعقة كبيرة قشطة
ملح
فلفل اسود
رشة سكر
رشة بابريكا
رشة من البهارات السبعة
2ملعقة كبيرة سمنة
4ملعقة كبيرة دقيق
2ملعقة كبيرة زيت

الطريقة :
1- في طاسة علي النار اضع الزيت يسخن انزل الفراخ اعطيها صدمة تلون اقلبها لغاية متاخد لون حلو انزل البصل وملح وفلفل وسكر وبهارات واقلبهم لغايو مالفراخ والبصل ياخدو لون كويس انزل عليهم جزء من الجبن واقلبهم .
2- في حلة علي النار اضع الزبدة وانزل الدقيق واعطيلو تشويحة لغاية ميبقا لونة ابيض وانزل اللبن الساقع مع التقليب وملح وفلفل يتقل انزل القشطة مع التقليب لغاية ميغلي الخليط .
3- اقلب الفراخ مع المكرونة والجبنة واجيب بيريكس واحطها علي صنية المونية وانزل كبشة من البشاميل وانزل المكرونة بالفراخ والجبنة وانزل جزء من البشاميل اقلبهم مع بعض وانزل باقي البشاميل ادخلها الفرن تستوي وانزل باقي الجبن علي الوش وادخلها تحت الشواية تاخد لون وتقدم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top