--> طريقة عمل سويسرول علي البارد - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / سويسرول / سويسرول بارد / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل سويسرول علي البارد


اعملي أحلي وأسهل سويسرول ومن غير فرن 😋😋💪

سويسرول  البارد فتكات
المقادير :
الطبقة البنية :
450 جرام بسكوت سادة مطحون
3ملعقة كبيرة كاكاو خام
3ملعقة كبيرة سكر بودرة
علبة قشطة
ربع كوب لبن
لطبقة الحشو :
2كوب جوز هند ناعم
3/4 كوب حليب مكثف
نصف كوب كريم شانتي

الطريقة :
1- في بولة اضع البسكوت والكاكاو والسكر والقشطة واقلبهم وانزل باللبن وحده وحده لغاية متتكون عجينة .
2- في بولة انزل جوز الهند والكريم شانتي واللبن المكثف واقلبهم كويس جدا .
3- اقوم بفرد الطبقة البنية علي كيس نايلون وافردها تكون متساوية كويس واقطع الاطراف عشان تكون متساوية من كل الجوانب .
4- هفرد عليها الطبقة التانية كويس واضع الكيس من فوق وامشي عليها بالنشابة عشان تتساوي كويس وابدء الفها رول باستخدام الكيس النايلون والفها كويس بالنايلون وادخلها التلاجة لمدة 4ساعات تمسك نفسها .
5- اخرجها وافكها واقطعها واقدمها طريقتها حلوة جدا وزي الفل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top