--> طريقة عمل برجر اللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البرجر / اللحمه / برجر اللحمة / فاطمه ابو حاتى / يرجر

طريقة عمل برجر اللحمة

برجر اللحمة

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة فيها 20% نسبة دهن
كوب فول صويا
2كوب ماء ساخن
بصلة كبيرة دبلانة
ملح
فلفل اسود
2ملعقة كبيرة بهارات برجر جاهزة
رشة سكر

شاهد ايضا : طريقة عمل عيش البرجر من فاطمه ابو حاتى

الطريقة :
1- انزل علي الفول الصويا الماء الساخن واسيبهم نصف ساعة واصفية كويس جدا .
2- في الكبة انزل البصل والفول واضربهم كويس جدا وانزلهم علي اللحمة مع الملح والفلفل والبرجر والسكر واعجن كويس جدا لمده 10 دقايق .
3- اجيب مكبس احط عليه كيس تلاجة مفتوح ومدهون زيت بسيط وانزل قطعة اللحمة واكبس بالمكبس واحطها علي طبق علية كيس تلاجة وارص كل القطع جمب بعض .
4- لو معندكيش مكبس غطا برطمان واستخدمية زي المكبس وبايدك واضغطي عليها تشكل وارصهم وبين كل طبقة والتانية كيس تلاجة وادخلهم الفليزر لحين الاستخدام .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

  1. غير معرف3:47 ص

    احلي برجر �� دا ولا ايه

    ردحذف

اللحوم

اللحوم
to Top