--> طريقة عمل الصوص الحار (اسويت تشيلي صوص ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الصوص / الصوص الحار / المطبخ / سويت تشيلي صوص / سويت تشيلي صوص (الصوص الحار ) / طريقة الصوص الحار / فاطمة ابو حاتي / فطمه ابو حاتي / مطبخ حلا

طريقة عمل الصوص الحار (اسويت تشيلي صوص )

الصوص الحار 

المقادير :
2كوب ماء كبيرة 
نصف كوب سكر 
نصف كوب خل 
2ملعقة كبيرة نشا 
2ملعقة كبيرة عسل اسود 
2ملعقة كبيرة صلصة 
ملعقة صغيرة ملح
رشة فلفل اسود 
6فص ثوم 
نصف ملعقة جنزبيل بودرة 
نصف ملعقة ثوم بودرة 
نصف ملعقة بصل بودرة 
5قرن فلفل احمر حار 

الطريقة :
1- في الكبة اضع الثوم والعسل والسكر والبصل والثوم والجنزبيل والخل والصلصة والملح والفلفل الاسود والفلفل الحار بتحطية علي حسب بتحبية اسبيسي قد اي .
2- اضربهم كويس جدا وانزلهم في حلة علي النار مع التقليب لغاية ميغلم ادوب النشا في المية واقلبهم علي البارد وانزلهم علي الخليط مع التقليب لغاية ميتقل .
3- اسيب الخليط يبرد خالص وانزلة في برطمان نظيف ومفيهوش رطوبة وناشف جدا وادخلة التلاجة وبيقعد عندك شهر وشوية طلاما البرطمان والغطا نضاف .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top