الصوص الحار
المقادير :
2كوب ماء كبيرة
نصف كوب سكر
نصف كوب خل
2ملعقة كبيرة نشا
2ملعقة كبيرة عسل اسود
2ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة صغيرة ملح
رشة فلفل اسود
6فص ثوم
نصف ملعقة جنزبيل بودرة
نصف ملعقة ثوم بودرة
نصف ملعقة بصل بودرة
5قرن فلفل احمر حار
الطريقة :
1- في الكبة اضع الثوم والعسل والسكر والبصل والثوم والجنزبيل والخل والصلصة والملح والفلفل الاسود والفلفل الحار بتحطية علي حسب بتحبية اسبيسي قد اي .
2- اضربهم كويس جدا وانزلهم في حلة علي النار مع التقليب لغاية ميغلم ادوب النشا في المية واقلبهم علي البارد وانزلهم علي الخليط مع التقليب لغاية ميتقل .
3- اسيب الخليط يبرد خالص وانزلة في برطمان نظيف ومفيهوش رطوبة وناشف جدا وادخلة التلاجة وبيقعد عندك شهر وشوية طلاما البرطمان والغطا نضاف .
المقادير :
2كوب ماء كبيرة
نصف كوب سكر
نصف كوب خل
2ملعقة كبيرة نشا
2ملعقة كبيرة عسل اسود
2ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة صغيرة ملح
رشة فلفل اسود
6فص ثوم
نصف ملعقة جنزبيل بودرة
نصف ملعقة ثوم بودرة
نصف ملعقة بصل بودرة
5قرن فلفل احمر حار
الطريقة :
1- في الكبة اضع الثوم والعسل والسكر والبصل والثوم والجنزبيل والخل والصلصة والملح والفلفل الاسود والفلفل الحار بتحطية علي حسب بتحبية اسبيسي قد اي .
2- اضربهم كويس جدا وانزلهم في حلة علي النار مع التقليب لغاية ميغلم ادوب النشا في المية واقلبهم علي البارد وانزلهم علي الخليط مع التقليب لغاية ميتقل .
3- اسيب الخليط يبرد خالص وانزلة في برطمان نظيف ومفيهوش رطوبة وناشف جدا وادخلة التلاجة وبيقعد عندك شهر وشوية طلاما البرطمان والغطا نضاف .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق