--> البفتيك (اسكالوب بانية ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اسكالوب بانية / البفتيك / اللحوم / فاطمه ابو حاتي

البفتيك (اسكالوب بانية )

البفتيك 

المقادير :
نصف كيلو لحم شرائح
بصلة كبيرة 
ملعقة كبيرة خل
ملعقة كبيرة كاتشب 
ملح
فلفل اسود
رشة سكر 
ربع ملعقة صغيرة بهارات السبعة 
ربع ملعقة صغيرة ثوم بودر 
للتغطية :
دقيق 
نصف كوب نشا 
 كوب بقسماط
2بيضة 
ربع كوب لبن

الطريقة :
1- في الكبة اضع البصلة والخل وافرمهم كويس جدا واصفيهم كويس جدا من المية عشان خاخد المية لان التفل بيعمل عازل بين اللحمة وطبقة البانية .
2- هبدء احط اللحمة بين 2كيس سندوتشات وادقها لغاية متبقا رفيعة وهكمل الشرائح كلها بنفس الطريقة .
3- هاخد مية البصل والملح والفلفل والسكر والبهارات والكاتشب والثوم البودر واقلب كل المكونات كويس وانزلهم علي قطع اللحمة واقلبهم كويس واغطيها واسبها في التلاجة لتاني يوم .
4- هنزل علي البيض اللبن وملح وفلفل اسود واقلبهم كويس وعلي البقسماط انزل النشا واقلبهم مع بعض وفي طبق انزل الدقيق واخد من اللحمة انزل علي الدقيق والبيض باللبن والبقسماط بالنشا وانزلها زيت سخن واهدي النار ع طول عشان اللحمة تستوي والكفر يبقا لونة دهبي اشلها وهكذا واقدمها بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top