استيك بالمشروم والكريمه
المقادير :
4شريحة لحم انتركوت
نصف كيلو مشروم شرائح
بصلة مفرومة
كوب مرقة لحمة
نصف كوب كريمة طهي
4ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اتبل الاستيك بالملح والفلفل الاسود من الجنبين وعلي الشواية انزل الزيت والزبدة وتسيح وتسخن كويس وانزل الاستيك تاخد لون من الناحية الاولي واقلبها علي الجهة الاخري لتاخد لون .
2- اشيلهم علي طبق واحطهم في بيريكس واغطيهم بفويل وادخلهم فرن سخن لغاية ميستوم وياخدو لون وانزل مكان اللحمة البصل واعطيلو تشويحة يدبل بس وانزل المشروم واقلبه معاه لغاية مالمشروم يستوي وياخد لون اوزع علية الدقيق واقلبهم مع بعض شوية الدقيق بس يستوي انزل الشوربة .
3- وملح وفلفل وارعي ان المرقة واللحمة عليهم ملح واول بالشوربة تغلي انزل الكريمة واقلبها معاهم ودقيقة واطفي واقدمهم مع الاستيك وارز ابيض .
المقادير :
4شريحة لحم انتركوت
نصف كيلو مشروم شرائح
بصلة مفرومة
كوب مرقة لحمة
نصف كوب كريمة طهي
4ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اتبل الاستيك بالملح والفلفل الاسود من الجنبين وعلي الشواية انزل الزيت والزبدة وتسيح وتسخن كويس وانزل الاستيك تاخد لون من الناحية الاولي واقلبها علي الجهة الاخري لتاخد لون .
2- اشيلهم علي طبق واحطهم في بيريكس واغطيهم بفويل وادخلهم فرن سخن لغاية ميستوم وياخدو لون وانزل مكان اللحمة البصل واعطيلو تشويحة يدبل بس وانزل المشروم واقلبه معاه لغاية مالمشروم يستوي وياخد لون اوزع علية الدقيق واقلبهم مع بعض شوية الدقيق بس يستوي انزل الشوربة .
3- وملح وفلفل وارعي ان المرقة واللحمة عليهم ملح واول بالشوربة تغلي انزل الكريمة واقلبها معاهم ودقيقة واطفي واقدمهم مع الاستيك وارز ابيض .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق