--> مربي البلح باللوز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البلح / المطبخ / باللوز / فاطمه ابو حاتي / مربي

مربي البلح باللوز

مربي بلح باللوز

المقادير :
2كيلو بلح احمر 
سكر
 لوز 
ملعقة كبيرة عصير ليمون 
قرفة 

الطريقة :
1- اقوم بتقشير البلح وفي حلة انزل البلح وطبعا يكون نضيف من قبلها وننزل علية مية تغطية ونغطية ونحطة علي النار اول ميغلي اهدي النار واسيبة ساعة .
2- بعد متسلق اصفية في مصفا تحتها حلة عشان هنحتاج المية واسيب البلح يبرد خالص بعد ميبرد بالاستكس او حاجة اكبر ومن تحت ادخلها جوة البلحة وازق النواه وادخل بدلها لوزة ممكن سوداني .
3- في حلة انزل البلح واشوف المية اللي طلعت كام كوباية انزلهم علي البلح واجيب نص كمية المية سكر وانزلهم علية والليمون واغطية واسيبة يغلي واهدي النار خالص واسيبة يعقد ازاي اعرف انو عقد لما اخد نقطة بالمعلقة واحطها بين صوبعي الاقيه بيطلع خيط رفيع وانا ببعد صبعيني عن بعض يبقا زي الفل عقد اطفي واقدمة وع رشة قرفة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top