--> طريقة عمل البسيمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البسيمة / الحلويات / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل البسيمة

بسيمة 

المقادير :
2كوب جوز هند
نصف كوب دقيق 
نصف كوب سميد
نصف كوب سكر 
نصف كوب لبن 
نصف كوب سمن 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا 
للشربات :
2كوب ماء
2كوب سكر 
عصير نصف ليمونة 

الطريقة :
1- في بولة انزل السكر والدقيق والسميد والبيكينج بودر والملح وجوز الهند واقلب كل المكونات مع بعض انزل الزيت وامزجهم واللبن والفانيليا  وامزج تاني  
2- مقلبش الخليط كتير يدوب يمتزج وادهن صنية مقاس 30 سمنة كويس وانزل الخليط الصنية وافردة ممكن انزل علي الوش مكسرات او لا وافردها كيس واسبها 10دقايق ترتاح .
3- اشغل الفرن ويكون سخن وادخلها الفرن تحمر من تحت ومن الجوانب واولع الشواية عليها لغاية متاد لون حلو اكون عاملة الشربات وبارد علي النار انزل المية والسكر تغلي اعصر الليمونة وتغلي تاني واطفي واسيبة يبرد خالص واول متخرج انزل الشربات و10دقايق واقطعها واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top