بسيمة
المقادير :
2كوب جوز هند
نصف كوب دقيق
نصف كوب سميد
نصف كوب سكر
نصف كوب لبن
نصف كوب سمن
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا
للشربات :
2كوب ماء
2كوب سكر
عصير نصف ليمونة
الطريقة :
1- في بولة انزل السكر والدقيق والسميد والبيكينج بودر والملح وجوز الهند واقلب كل المكونات مع بعض انزل الزيت وامزجهم واللبن والفانيليا وامزج تاني
2- مقلبش الخليط كتير يدوب يمتزج وادهن صنية مقاس 30 سمنة كويس وانزل الخليط الصنية وافردة ممكن انزل علي الوش مكسرات او لا وافردها كيس واسبها 10دقايق ترتاح .
3- اشغل الفرن ويكون سخن وادخلها الفرن تحمر من تحت ومن الجوانب واولع الشواية عليها لغاية متاد لون حلو اكون عاملة الشربات وبارد علي النار انزل المية والسكر تغلي اعصر الليمونة وتغلي تاني واطفي واسيبة يبرد خالص واول متخرج انزل الشربات و10دقايق واقطعها واقدمها .
2كوب جوز هند
نصف كوب دقيق
نصف كوب سميد
نصف كوب سكر
نصف كوب لبن
نصف كوب سمن
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا
للشربات :
2كوب ماء
2كوب سكر
عصير نصف ليمونة
الطريقة :
1- في بولة انزل السكر والدقيق والسميد والبيكينج بودر والملح وجوز الهند واقلب كل المكونات مع بعض انزل الزيت وامزجهم واللبن والفانيليا وامزج تاني
2- مقلبش الخليط كتير يدوب يمتزج وادهن صنية مقاس 30 سمنة كويس وانزل الخليط الصنية وافردة ممكن انزل علي الوش مكسرات او لا وافردها كيس واسبها 10دقايق ترتاح .
3- اشغل الفرن ويكون سخن وادخلها الفرن تحمر من تحت ومن الجوانب واولع الشواية عليها لغاية متاد لون حلو اكون عاملة الشربات وبارد علي النار انزل المية والسكر تغلي اعصر الليمونة وتغلي تاني واطفي واسيبة يبرد خالص واول متخرج انزل الشربات و10دقايق واقطعها واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق