بهارات شاورما ابو حاتي
المقادير :
2ملعقة كبيرة كمون
2ملعقة كبيرة سماق
2ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة زنجبيل بودر
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
ملعقة كبيرة كبابة صيني
طريقة عمل شاورما اللحمه من فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- تخلطي كل البهارات المذكورة في بولة وتستخدميهم بوضعهم في برطمان في المطبخ ويكون البرطمان نضيف وناشف ومفيهوش رطوبة .
2- لو جبتي المكونات دي حصا احلا بكتير حمصيهم علي النار وافرميهم واحتفظي بيهم ولو خفتي عليها تخسر احتفظي بشوية في برطمان في المطبخ والباقي في كيس في الفليزر .
المقادير :
2ملعقة كبيرة كمون
2ملعقة كبيرة سماق
2ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة زنجبيل بودر
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
ملعقة كبيرة كبابة صيني
طريقة عمل شاورما اللحمه من فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- تخلطي كل البهارات المذكورة في بولة وتستخدميهم بوضعهم في برطمان في المطبخ ويكون البرطمان نضيف وناشف ومفيهوش رطوبة .
2- لو جبتي المكونات دي حصا احلا بكتير حمصيهم علي النار وافرميهم واحتفظي بيهم ولو خفتي عليها تخسر احتفظي بشوية في برطمان في المطبخ والباقي في كيس في الفليزر .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق