بسكوت يانسون
المقادير :
نصف كيلو دقيق
5بيضات
فانيليا
كوب سكر
كوب زيت
نصف كوب ينسون محمص
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
رشة ملح
الطريقة :
في بولة انزل السكر والزيت واخفقهم بالمضرب اليدوي او الكهربائي اول ميمتزجو والسكر يدوب خالص انزل البيض والفانيليا واخفقهم حتي يمتزجو .
2- انزل الملح والبيكينج بودر واليانسون علي الدقيق واقلبهم وانزل شوية بشوية مع الخفق والمهم كده تبقا عجينة اسبها ترتاح 10 دقايق .
3- في صنية الومنيوم مدهونة زيت ومبطنة دقيق وانزل العجينة وافردها سوا واحد وعلي فرن سخن لمده 1/3 ساعة علي الرف الوسطاني يستوي اقلبة عي صنية واقطعة بالطول وبالعرض واخد القطع اوقفها علي الصاج الوش لفوق ادخلها الفرن تاني 10دقايق يتحمص والف هنا .
المقادير :
نصف كيلو دقيق
5بيضات
فانيليا
كوب سكر
كوب زيت
نصف كوب ينسون محمص
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
رشة ملح
الطريقة :
في بولة انزل السكر والزيت واخفقهم بالمضرب اليدوي او الكهربائي اول ميمتزجو والسكر يدوب خالص انزل البيض والفانيليا واخفقهم حتي يمتزجو .
2- انزل الملح والبيكينج بودر واليانسون علي الدقيق واقلبهم وانزل شوية بشوية مع الخفق والمهم كده تبقا عجينة اسبها ترتاح 10 دقايق .
3- في صنية الومنيوم مدهونة زيت ومبطنة دقيق وانزل العجينة وافردها سوا واحد وعلي فرن سخن لمده 1/3 ساعة علي الرف الوسطاني يستوي اقلبة عي صنية واقطعة بالطول وبالعرض واخد القطع اوقفها علي الصاج الوش لفوق ادخلها الفرن تاني 10دقايق يتحمص والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق