--> بوب كورن الفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدواجن / الفراخ / بوب كورن / فاطمه ابو حاتي

بوب كورن الفراخ

بوب كورن الفراخ

المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ مكعبات
نصف كيلو دقيق
2بيض
2ملعقة كبيرة لبن
2كوب كورن فليكس مطحون
كوب بقسماط مطحون
رشة سكر
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
نصف ملعقة صغيرة بابريكا
نصف ملعقة صغيرة شطة
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في بولة اخلط ملح والفلفل والبصل والثوم والبابريكا والشطة ورشة سكر واقلبهم مع بعض واخد نصهم اتبل بيهم مكعبات الفراخ واسبها تتبل حوالي ساعة .
2- ي طبق انزل البقسماط والكورن فليكس واقلبهم مع بعض وفي طبق انزل الدقيق وانزل علية بقيثة التوابل واقلبهم مع بعض في طبق تاني انزل البيض واللبن وملح وفلفل واقلبهم .
3- انزل مكعبات الفراخ في الدقيق اغلفهم وانزل البيض وانزل في خلطة البقسماط واغلفها وممكن انزلها تاني في البيض واغلفها تاني في البقسماط .
4- ممكن اعمل نفس الخطوات من مرة الي مرتين عشان الغلاف يبقا شكلة حلو وكرسبي اكتر واغطيها وادخلها التلاجة لمدة نصف ساعة وفي زيت سخن جدا وعلي نار متوسطة وانزل القطع .
5- اسبها لغاية متاخد اللون الدهبي 

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top