صدور فراخ محشيه
المقادير :
6 صدور فراخ مفتوحة ومدقوقة
ربع كيلو سبانخ
ربع كيلو مشروم
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ربع كيلو ميكس جبن
2ملعقة كبيرة دقيق
كوب شوربة
نصف كوب كريمة لباني
2ملعقة كبيرة زبدة
2ملعقة كبيرة زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في طاسة علي النار اضع الزيت والزبدة وانزل البصلة وابدء ادبلها وانزل الثوم واقلبهم في بعض لغاية مريحة الثوم تظهرانزل المشروم واقلب لغاية ميدبل انزل السبانخ يدبلم كلهم سوا واتبل بملح وفلفل واطفي .
2- ابدء اتبل الفراخ بالملح والفلفل وانزل الجبنة علي الخضار واقلبهم وابدء احشي الصدور واقفل عليها زي السندوتش كده واقفلهم بالخلة كويس وابدرهم بالدقيق.
3- في صنية علي النار انزل زيت وزبدة ويسخنم انزل صدور الفراخ تاخد لون من كل النواحي واطلعهم علي طبق انزل مكانهم الدقيق واعطيلو لون انزل الشوربة واقلبهم وانزل فيهم الفراخ واغطي واهدي النار واسبها تستوي .
4- بعد السوا ابدء انزلها الكريمة تاخد غلوة بسيطة واطفي واخد منها الصدور انزلها في صنية وعليها ميكس جبن وادخلها تحت الشواية تاخد وش والجبنة تسيح.
المقادير :
6 صدور فراخ مفتوحة ومدقوقة
ربع كيلو سبانخ
ربع كيلو مشروم
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ربع كيلو ميكس جبن
2ملعقة كبيرة دقيق
كوب شوربة
نصف كوب كريمة لباني
2ملعقة كبيرة زبدة
2ملعقة كبيرة زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في طاسة علي النار اضع الزيت والزبدة وانزل البصلة وابدء ادبلها وانزل الثوم واقلبهم في بعض لغاية مريحة الثوم تظهرانزل المشروم واقلب لغاية ميدبل انزل السبانخ يدبلم كلهم سوا واتبل بملح وفلفل واطفي .
2- ابدء اتبل الفراخ بالملح والفلفل وانزل الجبنة علي الخضار واقلبهم وابدء احشي الصدور واقفل عليها زي السندوتش كده واقفلهم بالخلة كويس وابدرهم بالدقيق.
3- في صنية علي النار انزل زيت وزبدة ويسخنم انزل صدور الفراخ تاخد لون من كل النواحي واطلعهم علي طبق انزل مكانهم الدقيق واعطيلو لون انزل الشوربة واقلبهم وانزل فيهم الفراخ واغطي واهدي النار واسبها تستوي .
4- بعد السوا ابدء انزلها الكريمة تاخد غلوة بسيطة واطفي واخد منها الصدور انزلها في صنية وعليها ميكس جبن وادخلها تحت الشواية تاخد وش والجبنة تسيح.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق