--> دبابيس الفراخ الكدابة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدواجن / الفراخ / الكدابة / دبابيس / فاطمه ابو حاتي

دبابيس الفراخ الكدابة

دبابيس فراخ كدابه

المقادير :
بصلة مبشورة 
1بطاطس مبشورة 
1جزرة مبشورة 
كوب بسلة مسلوقة 
2صدور فراخ بايتة شرائح
كوب جبنة مونزاريلا ع شيدر 
كوب بشاميل تقيل 
صوابع بطاطس نصف تحمير 
ملح
فلفل
رشة بهرات السبعة 
رشة سكر 
عجينة الباف باستري مربعات

شاهد ايضا : طريقة عمل عجينة الباف باستري من هنا 

الطريقة :
1- طاسة علي النار فيها زيت يسخنم كويس جدا انزل البصلة واشوحها وانزل البطاطس المبشورة واشوحهم وانزل الجزر والبسلة واشوحهم مع بعض شوية لغاية ميستوم.
2- اتبل بملح وفلفل ورشة سكر والبهارات واحاول مكترش الملح عشان البشاميل واقلبهم تطلع ريحتهم انزل الفراخ والبشاميلوانزل  الجبن واقلب كل المكونات مع بعض واشلهم من علي النار .
3- اقطع عجينة الباف باستري لمربعات وانزل فيها الحشوة  وفي النص احط صابع بطاطس واقفل علية علي شكل الدبوس واقفل كويس جدا .
4- في طاسة سخنة وزيت سخن وغزير انزل الدبابيس الكدابة  مع التقليب لغاية ميبقا لونها دهبي وممكن تشليها في الفليزر بس رشي علي الطبق اللي هتفرزي علية عشان العجينة ممكن تلزق وبعد محرها اقدمها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top