الكنافة
المقادير :
نصف كنافة
كوب الا ربع سمنة سايحة
ربع كوب سكر بودرة
للشربات :
2كوب سكر
كوب ماء
عصير نصف ليمونة
شاهد ايضا : طريقة عمل شربات تقيل للحلويات
شاهد : طريقة عمل الكنافة بالقشطه بطريقة سهله جدا وجميله
الطريقة :
1- اكون مفرزة الكنافة واخرجها اكسرها صغير انزل عليها السكر واقلبهم كويس وانزل السمنة وافركهم كويس جدا .
2- اجيب صنية ادهنها سمنة وانزل الكنافة واكبس عليها بصنية اصغر لغاية متكون مستاوية ومكبوسة كويس جدا .
3- ادخلها فرن سخن علي 180 درجة لغاية متاخد لون من تحت ومن فوق وابدء اسقيها بالشربات واعرف ازاي انها اخدت كفايتها من الشربات بعد متشرب الشربات دوسي عليها لو الشربات بان تحت صوباعك يبقا اخدت كفايتها لو لا نزللها تاني .
4- لعمل الشربات علي النار انزل المية والسكر واسبهم يغلم لمدة نصف ساعة وانزلها عصير الليمون وتغلي واطفي واسيبة يبرد خالص.
المقادير :
نصف كنافة
كوب الا ربع سمنة سايحة
ربع كوب سكر بودرة
للشربات :
2كوب سكر
كوب ماء
عصير نصف ليمونة
شاهد ايضا : طريقة عمل شربات تقيل للحلويات
شاهد : طريقة عمل الكنافة بالقشطه بطريقة سهله جدا وجميله
الطريقة :
1- اكون مفرزة الكنافة واخرجها اكسرها صغير انزل عليها السكر واقلبهم كويس وانزل السمنة وافركهم كويس جدا .
2- اجيب صنية ادهنها سمنة وانزل الكنافة واكبس عليها بصنية اصغر لغاية متكون مستاوية ومكبوسة كويس جدا .
3- ادخلها فرن سخن علي 180 درجة لغاية متاخد لون من تحت ومن فوق وابدء اسقيها بالشربات واعرف ازاي انها اخدت كفايتها من الشربات بعد متشرب الشربات دوسي عليها لو الشربات بان تحت صوباعك يبقا اخدت كفايتها لو لا نزللها تاني .
4- لعمل الشربات علي النار انزل المية والسكر واسبهم يغلم لمدة نصف ساعة وانزلها عصير الليمون وتغلي واطفي واسيبة يبرد خالص.
ما شاءالله.. اللهم بارك.. تسلم يديك وعينيك
ردحذفتسلميلى ياحبيبتى جربيها هتعجبك اوى وقوليلى رايك !
حذف