--> القرنبيط المقلي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home القرنبيط / المقلي / المقليات / فاطمه ابو حاتي

القرنبيط المقلي

قرنبيط مقلي 

المقادير :
قرنبيط قطع مسلوقة 
للخلطة :
2بيضة 
كوب دقيق 
ملعقة كبيرة نشا 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
كزبرة خضرا مفرومة 
بقدونس مفروم 
شبت مفروم 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم 
كمون 
ملح
فلفل اسود 
ماء للعجن 
زيت للقلي 

الطريقة :
1- اقوم بسلق القرنبيط بعد التنظيف من الفروع الخضراء وانزلة مية سخنة فيها ملح وكمون واغطي لغاية ميستوي بياخد من 5الي 10دقايق واسيبة يبرد خالص واقطعة .
2- في البولة انزل الدقيق والنشا والكزبرة والبقدونس والشبت والبيكينج بودر وملح وفلفل وكمون والثوم و اقلبهم مع بعض .
3- انزل مية مع التقليب المستمر حتي احصل علي قوام مثل قوام البان كيك لا تقيل ولا خفيف .
4- ابدء انزل القرنبيط علي الخلطة وانزل في الزيت السخن جدا وغزير واهدي النار لغاية مياخد لون حلو والقشرة تتماسك واقلبة واطلعة واخلص كل الكمية بنفس الطريقة واقدمهم .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

  1. جميله جدا تسلم ايدك ياشيف فاطمه ابو حاتى

    ردحذف

اللحوم

اللحوم
to Top