بلح الشام بدون بيض
المقادير :
2كوب ماء
نصف كوب زيت
رشة ملح
ملعقة كبيرة سكر
2ونصف دقيق
الشربات :
3كوب سكر
كوب ونصف ماء
فانيليا
عصير نصف ليمونة
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل السكر والمية ويغلم انزل عصير الليمون والفانيليا ويغلي تاني واطفي واسيبة يبرد خالص .
2- في حلة تانية انزل المية والزيت ورشة ملح والسكر واسبهم يغلو واول ميغلو انزل الدقيق وابعده عن النار واقلبهم لغاية ميبقا عجينة .
3- ارجعة النار تاني واقلب لغاية مالدقيق يستوي وانزلة الكيس الحلواني واشكلة علي صنية وهو سخن واسيبة يبرد خالص لان لو نزل الزيت وهو سخن هيتفتت .
4- اسيبة يبرد تماما واقلية في زيت سخن وافضل اقلب لغاية مياخد لون دهبي حلو واطلعه علي الشربات البارد علي طول واطلعة علي مصفا يتصفا واقدمة .
المقادير :
2كوب ماء
نصف كوب زيت
رشة ملح
ملعقة كبيرة سكر
2ونصف دقيق
الشربات :
3كوب سكر
كوب ونصف ماء
فانيليا
عصير نصف ليمونة
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل السكر والمية ويغلم انزل عصير الليمون والفانيليا ويغلي تاني واطفي واسيبة يبرد خالص .
2- في حلة تانية انزل المية والزيت ورشة ملح والسكر واسبهم يغلو واول ميغلو انزل الدقيق وابعده عن النار واقلبهم لغاية ميبقا عجينة .
3- ارجعة النار تاني واقلب لغاية مالدقيق يستوي وانزلة الكيس الحلواني واشكلة علي صنية وهو سخن واسيبة يبرد خالص لان لو نزل الزيت وهو سخن هيتفتت .
4- اسيبة يبرد تماما واقلية في زيت سخن وافضل اقلب لغاية مياخد لون دهبي حلو واطلعه علي الشربات البارد علي طول واطلعة علي مصفا يتصفا واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق