الجبنة المونزاريلا
المقادير :
2كيلو لبن
نصف كوب خل
ربع كوب عصير ليمون
الطريقة :
1- اغلي اللبن وانزل علية الخل والليمون واقلب هتلاقيه بدء يتقل ويقطع هتهدي النار خالص وتبدئي تلمي كل القطع علي جمب لغاية متلاخيهم يبقو كورة واحده قطعهة واحده .
2- هفضل الم في الجبنة واجيب عليها المية السخنة او الشرش السخن لان الشرش ده هو اللي هيخلي الجبنة فيها مطة كل ميسخن اكتر كل مالجبنة هتمط بزيادة المهم تخلي النار هادية خالص عشان متتلسعش وايدك فيها عي طول هيا بتاخد وقت لكن النتيجة هتكون روعة .
3- اختبريها من الوقت لتاني بعد ربع ساعة واختبري مطتها لقتيها بتتقع منك لما بتمطيها يبقا لسه عليها شوية واختبريها تاني بعد شوية لو مطتط معاكي وعطتك مطة حلوة يبقا هيا خلاص بقت تمام تطلعها وتسبيها تهدا واعصريها كويس جدا من اي مية تبقا ناشفة خالص وحطيها في كيس ودخليها الفليزر من الصبح لبيليا او لتاني يوم وخرجيها ابشريها قطعيها صوابع حسب رحتك والف هنا .
المقادير :
2كيلو لبن
نصف كوب خل
ربع كوب عصير ليمون
الطريقة :
1- اغلي اللبن وانزل علية الخل والليمون واقلب هتلاقيه بدء يتقل ويقطع هتهدي النار خالص وتبدئي تلمي كل القطع علي جمب لغاية متلاخيهم يبقو كورة واحده قطعهة واحده .
2- هفضل الم في الجبنة واجيب عليها المية السخنة او الشرش السخن لان الشرش ده هو اللي هيخلي الجبنة فيها مطة كل ميسخن اكتر كل مالجبنة هتمط بزيادة المهم تخلي النار هادية خالص عشان متتلسعش وايدك فيها عي طول هيا بتاخد وقت لكن النتيجة هتكون روعة .
3- اختبريها من الوقت لتاني بعد ربع ساعة واختبري مطتها لقتيها بتتقع منك لما بتمطيها يبقا لسه عليها شوية واختبريها تاني بعد شوية لو مطتط معاكي وعطتك مطة حلوة يبقا هيا خلاص بقت تمام تطلعها وتسبيها تهدا واعصريها كويس جدا من اي مية تبقا ناشفة خالص وحطيها في كيس ودخليها الفليزر من الصبح لبيليا او لتاني يوم وخرجيها ابشريها قطعيها صوابع حسب رحتك والف هنا .
بصراحه وصفاتك رائعه فاطمه ابو حاتى يسلمووو😍😍😍😍
ردحذفتسلم ايدك
ردحذف