تشيز كيك بصوص الفراوله
المقادير :
4باكو بسكويت
2ملعقة كبيرة سكر
5ملعقة كبيرة زبده
لطبقة الكريمة :
كوب من الجبنة الكريمي (لبنة -قشطة )
1/3 كوب سكر بودرة منخول
كوب كريمة حلويات سائلة
1/2 كوب كريم شانتي
ملعقة صغيرة فانيليا
صوص الشيكولاتة :
كوب فراولة بيورية ( مفرومة بدون ماء)
نصف كوب سكر
ملعقة كبيرة نشا
نصف كوب ماء
الطريقة :
1- نطحن البسكويت بسكوت شاي عادي واطحن الكمية كلها كويس ناعم وانزلة علي طبق وانزل علية الزبدة والسكر واقلبهم كويس جدا مع بعض وانزلة في قالب التشيز كيك واسكنة كويس في القالب اضغطة يعنيودخلتة فرن سخن علي 180درجة علي الرف الوسطاني 10 دقايق.
2- في بولة انزل الجبنة الكريمي واخفقها كويس لغاية مبقت ناعمة وانزل السكر والفانيليا كل ده مع الخفق واخفقهم كويس انزل كريمة الحلويات مع الخفق ايضا الجيد واخيرا انزل الكريم شانتي واخفقهم كويس لتمام التجانس وقوام ناعم .
3- اجيب فرشة وادهن جوانب القالب كويس وانزل الكريمة علي البسكوت بعد مبرد وابتدي اخبط القالب تخبطين عشان الكريمة تسكن كويس واغطيها كويس وادخلها التلاجة تجمد شوية مده 6ساعات.
4- في حلة علي النار انزل الفراولة البيورية وازلها السكر واسبهم علي النار 10دقايق وادب النشفي المية وانزلهم علي الفراولة مع التقليب الجيد لغاية متتقلواطفي واسبها تبرد خالص واخرج القالب وانزلة صوص الفراولة وافردهكويس وادخلة التلاجة يتماسك واخرجة وازينة واقدمة .
المقادير :
4باكو بسكويت
2ملعقة كبيرة سكر
5ملعقة كبيرة زبده
لطبقة الكريمة :
كوب من الجبنة الكريمي (لبنة -قشطة )
1/3 كوب سكر بودرة منخول
كوب كريمة حلويات سائلة
1/2 كوب كريم شانتي
ملعقة صغيرة فانيليا
صوص الشيكولاتة :
كوب فراولة بيورية ( مفرومة بدون ماء)
نصف كوب سكر
ملعقة كبيرة نشا
نصف كوب ماء
الطريقة :
1- نطحن البسكويت بسكوت شاي عادي واطحن الكمية كلها كويس ناعم وانزلة علي طبق وانزل علية الزبدة والسكر واقلبهم كويس جدا مع بعض وانزلة في قالب التشيز كيك واسكنة كويس في القالب اضغطة يعنيودخلتة فرن سخن علي 180درجة علي الرف الوسطاني 10 دقايق.
2- في بولة انزل الجبنة الكريمي واخفقها كويس لغاية مبقت ناعمة وانزل السكر والفانيليا كل ده مع الخفق واخفقهم كويس انزل كريمة الحلويات مع الخفق ايضا الجيد واخيرا انزل الكريم شانتي واخفقهم كويس لتمام التجانس وقوام ناعم .
3- اجيب فرشة وادهن جوانب القالب كويس وانزل الكريمة علي البسكوت بعد مبرد وابتدي اخبط القالب تخبطين عشان الكريمة تسكن كويس واغطيها كويس وادخلها التلاجة تجمد شوية مده 6ساعات.
4- في حلة علي النار انزل الفراولة البيورية وازلها السكر واسبهم علي النار 10دقايق وادب النشفي المية وانزلهم علي الفراولة مع التقليب الجيد لغاية متتقلواطفي واسبها تبرد خالص واخرج القالب وانزلة صوص الفراولة وافردهكويس وادخلة التلاجة يتماسك واخرجة وازينة واقدمة .
شابووووه رائعة
ردحذف