--> سترجانوف الدجاج - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج / الدواجن / سترجانوف / فاطمه ابو حاتي

سترجانوف الدجاج

سترجانوف الدجاج

المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ شرائح
مشروم شرائح
بصلة شرائح
2 فص ثوم مفروم
3ملعقة كبيرة زبدة
مكعب مرق دجاج
كوب ونصف ماء ساخن
ملعقة كبيرة دقيق
نصف كوب كريمي طهي
ملعقة كبيرة صويا صوص
ملعقة كبيرة مسترده
ملح حسب الرغبة
فلفل اسود

الطريقة :
1- في صنية علي النار انزل زبدة وزيت واسبهم يسخنم كويس جدا وانزل الفراخ واسبها تاخد لون واقلبها لغاية متاخد اللون من كل الجوانب ومحولش اقلبها كتير عشان متنزلش ميتها وتنشف.
2- اول مالفراخ تاخد لون من كل الجوانب انزل البصل واقلبهم انزل المشروم والثوم واقلبهم لغاية مالفراخ تقرب تدخل في السوا اتبل بملح وفلفل اسود ومرق لدجاج لو بتحبية واسيب الفراخ تستوي براحتها .
3- اول متستوي انزل المستردة والصويا واقلبهم انزل الدقيق واقلبهم مع بعض وانزل المية السخنة واسيبها تغلي مع الفراخ والقوام يتقل انزل الكريمة تقلبتين واقدمها مع مكرونة او ارز بالشعرية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top