--> الفراخ المحشية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدواجن / الفراخ / المحشية / فاطمه ابو حاتي

الفراخ المحشية

فراخ محشيه

المقادير :
فرحتين للحشو
للتتبيلة :
حبهان
ملح
فلفل اسود
رشة سكر
طمطماية
1بصل
للحشو :
كوب ارز
بصلة متوسطة مفرومة
1طماطم مبشورة
2فص ثوم مفروم
كبدة فراخ مقطعة
ملح
فلفل اسود
قرفة
زيت
سمنة

الطريقة :
1- في الكبة انزل الطماطم والبصل والملح والفلفل والسكر والحبهان وافرمهم كويس جدا واتبل بيهم الفراخ من كل الجوانب من جووة وبره ومن تحت الجلد واسيب منها شوية واسيب الفراخ ساعة تتبل .
2- في طاسة علي النار انزل الزيت والسمنة يسخنم كويس جدا وانزل الرز وافضل اقلب فيه لغاية ميسخن وانزل ملح وفلفل وقرفة واقلبهم مع بعض كويس لغاية مالرز لون يتغير للبني انزل البصل والثوم والطماطم واقلبهم مع بعض شوية لغاية مالبصل يدبل .
3- انزل الرز في بولة واسبهم يبردم خالص وفي طاسة انزل زيت وسمنة يسخنم كويس جدا انزل الكبد وملح وفلفل وقرفة واقلبهم كويس جدا لغاية مياخدو لون حلو ويستوم انزلهم علي الرز واقلبهم واسبهم يهدو خالص .
4- ابدء بقا احشي الفراخ من جوا ومن تحت الجلد وممكن تستخدمي فس الحشوة للحمام والسمان وقفليها كويس وهاتي كيس حرارى وادهني الفراخ من بره بالخلطة اللي تبلناها بيها وادهنها كويس وادخلها الكيس مع بصل طكماطم جزر ورق لورا اي خضار تحبية واقفلية كويس ونزليها صنية ونزلي لتر مية سخنة ودخليها فرن سخن ع الارضية نصف ساعة واهدي النار واطلعها علي الرف الاوسط لمده ساعة واطلعها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top