شيكولاتة باونتي ( رافايلو )
المقادير :
3كوب حليب مكثف
ربع كوب جوز هند
ربع كيلو شيكولاتة خام
ربع كيلو شيكولاتة خام ابيض
للحشو :
لوز
للتزيين :
جوز هند
شاهد ايضا : طريقة عمل الحليب المكثف
1- في بولة انزل جوز الهند الناعم وانزل عليه الحليب المكثف وانزل 3ملاعق مبار شيكولاتة بيضة واقلب كل المكونات مع بعض كويس جدا .
2- اجيب كيس بلاستيك واخد جزء من جوزة الهند وافردها كويس واسويها بايدي كده علي الكيس وانزل عليها كيس تاني احاول بية انها تكون بسمك متساوي والسمك يكون نص سنتي .
3- اسوي الاطراف بالسكينة تكون مربعة ومتساوية واغطيها واحطها في طبق وادخلها الفليزر 10 دقايق عشان اعرف اقطعها كويس .
4- بقيت الحشو اكورة واحشيها لوز او اي مكسرات مستحبة وانزلها في شيكولاتة بني وواحده تانية انزلها في شيكولاتة بيضة وازين البني بالشيكولاتة البيضة والعكس واعمل كل الكمية بنفس الطريقة وزينيها بجوز الهند او الفروماسيلو وانزلها علي ورق زبدة تتماسك.
5- اخرج اللي دخلناها التلاجة او الفليزر واقسمها الي اجزاء مستطيلة وانزلها في الشيكولاتة البني وازينها حسب متحبي التزيين ده بتاعك انتي ونزليها علي ورق زبدة وسبيها تتماسك والف هنا .
ربنا يبارك لك ويصلح مابين ايديكى ويجزيكى خير
ردحذفحبيبتى تسلميلى ربنا يكرمك
حذفبسم الله ما شاء الله ربنا يحميكم يارب انتي استاذة
ردحذفانتى اللى استاذة ياحبيبتى ربنا يكرمك وشكرا لذوقك
حذفالله يبارك فيك
ردحذفربنا يخليكى ويكرمك ياحبيبتى
حذفالله يبارك فيك
ردحذفربنا يخليكى ويكرمك ياحبيبتى
حذفماشاء الله جميله تسلم ايدك
ردحذفحبيبتى تسلميلى يارب
حذفلو سمحتي كمية اللبن المكثف المحلي ثلث كوب ولا ٣ كوب؟
ردحذف3 كوب حليب مكثف
حذف