--> اللحمة الباردة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباردة / اللحمة / فاطمه ابو حاتي / لحوم

اللحمة الباردة

اللحمة الباردة

المقادير :
عرق فلتوملفوف
ثوم صحيح
فلفل اسود حب
رشة زعتر 
زشة حبهان بودر 
ملح
فلفل اسود
الخضار :
بصل مكعبات 
طماطم مكعبات 
فلفل رومي مكعبات 
كرفس 
فصوص ثوم صحيح
جزر شرائح
ورق لورا 
2كوب ماء مغلي 
رشة سكر 
الطريقة :
1- اعمل فتحات في كل العرق وكل الفتحات ادخل فيها فلفل اسود حبوب وفص ثوم كل فتحة بتاخد 3حبوب فلفل اسود .
2- خلصت كل العرق اتبلة ملح وفلفل اسود ورشة حبهان وزعتر وادعكة كويس جدا في طاسة علي النار وفيها زيت بسيط سخن جدا .
4- انزل العرق واخلية ياخد لون من كل الجوانب ياخد لون حلو خلاص اخد لون من كل الجوانب هنزلو بصل وجزر وطماطم والثوم والكرفس واللورا وانزل علية المية المغلية .
4- انزل السكر واظبطلو الملح واقفل علية بالالومنيوم والغطا واسيبة علي نار هادية ساعة وافتح تاني واقلبة واغطي تاني بنفس الطريقة واسيبة ساعة كمان خلاص استوي.
5- اسيبة يبرد خالص وادخلة ملفوف في كيس في التلاجة لتاني يوم واطلعة واقطعة شرائح رفيعة ممكن اقدمة بجانب رو بالخلطة او شعرية بالخضار انتي وزوقك .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top