اللحمة الباردة
المقادير :
عرق فلتوملفوف
ثوم صحيح
فلفل اسود حب
رشة زعتر
زشة حبهان بودر
ملح
فلفل اسود
الخضار :
بصل مكعبات
طماطم مكعبات
فلفل رومي مكعبات
كرفس
فصوص ثوم صحيح
جزر شرائح
ورق لورا
2كوب ماء مغلي
رشة سكر
الطريقة :
1- اعمل فتحات في كل العرق وكل الفتحات ادخل فيها فلفل اسود حبوب وفص ثوم كل فتحة بتاخد 3حبوب فلفل اسود .
2- خلصت كل العرق اتبلة ملح وفلفل اسود ورشة حبهان وزعتر وادعكة كويس جدا في طاسة علي النار وفيها زيت بسيط سخن جدا .
4- انزل العرق واخلية ياخد لون من كل الجوانب ياخد لون حلو خلاص اخد لون من كل الجوانب هنزلو بصل وجزر وطماطم والثوم والكرفس واللورا وانزل علية المية المغلية .
4- انزل السكر واظبطلو الملح واقفل علية بالالومنيوم والغطا واسيبة علي نار هادية ساعة وافتح تاني واقلبة واغطي تاني بنفس الطريقة واسيبة ساعة كمان خلاص استوي.
5- اسيبة يبرد خالص وادخلة ملفوف في كيس في التلاجة لتاني يوم واطلعة واقطعة شرائح رفيعة ممكن اقدمة بجانب رو بالخلطة او شعرية بالخضار انتي وزوقك .
المقادير :
عرق فلتوملفوف
ثوم صحيح
فلفل اسود حب
رشة زعتر
زشة حبهان بودر
ملح
فلفل اسود
الخضار :
بصل مكعبات
طماطم مكعبات
فلفل رومي مكعبات
كرفس
فصوص ثوم صحيح
جزر شرائح
ورق لورا
2كوب ماء مغلي
رشة سكر
الطريقة :
1- اعمل فتحات في كل العرق وكل الفتحات ادخل فيها فلفل اسود حبوب وفص ثوم كل فتحة بتاخد 3حبوب فلفل اسود .
2- خلصت كل العرق اتبلة ملح وفلفل اسود ورشة حبهان وزعتر وادعكة كويس جدا في طاسة علي النار وفيها زيت بسيط سخن جدا .
4- انزل العرق واخلية ياخد لون من كل الجوانب ياخد لون حلو خلاص اخد لون من كل الجوانب هنزلو بصل وجزر وطماطم والثوم والكرفس واللورا وانزل علية المية المغلية .
4- انزل السكر واظبطلو الملح واقفل علية بالالومنيوم والغطا واسيبة علي نار هادية ساعة وافتح تاني واقلبة واغطي تاني بنفس الطريقة واسيبة ساعة كمان خلاص استوي.
5- اسيبة يبرد خالص وادخلة ملفوف في كيس في التلاجة لتاني يوم واطلعة واقطعة شرائح رفيعة ممكن اقدمة بجانب رو بالخلطة او شعرية بالخضار انتي وزوقك .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق