بسكوت الكاسترد
المقادير :
نصف كوب كاسترد بودر
كوب ونصف دقيق
2ملعقة كبيرة لبن بودر
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة نشا
نصف كوب سمنة
نصف كوب سكر بودرة
رشة ملح
بيضة
فلنيليا
لبن
الطريقة :
1- في بولة انزل البيضة والفانيليا والسكر واخفقهم كويس انزل السمنة واخفق كويس دا يندمجو .
2- انزل في بولة الدقيق والنشا والكاسترد واللبن والملح والبيكينج بودر واقلبهم وانزلهم علي القوام السائل .
3- واخفق علي سرعة قليلة لو العجينة لمت كده تمام لو ملمتش انزلها من اللبن معلقتين بمعلقتين مع الخفق حتي تتكون عجينة .
4- اغطيها وادخلها التلاجة نص ساعة واخرجها افردها بين كيسين نايلون وافردها واستخدم القطاعات بالشكل المناسب علي صنية مدهونة او عليها ورقة زبدة وارص القطع وادخلها فرن سخن علي 170درجة لمده 10الي12دقيقة واخرجة واسيبة يبرد خالص واقدمة .
المقادير :
نصف كوب كاسترد بودر
كوب ونصف دقيق
2ملعقة كبيرة لبن بودر
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة نشا
نصف كوب سمنة
نصف كوب سكر بودرة
رشة ملح
بيضة
فلنيليا
لبن
الطريقة :
1- في بولة انزل البيضة والفانيليا والسكر واخفقهم كويس انزل السمنة واخفق كويس دا يندمجو .
2- انزل في بولة الدقيق والنشا والكاسترد واللبن والملح والبيكينج بودر واقلبهم وانزلهم علي القوام السائل .
3- واخفق علي سرعة قليلة لو العجينة لمت كده تمام لو ملمتش انزلها من اللبن معلقتين بمعلقتين مع الخفق حتي تتكون عجينة .
4- اغطيها وادخلها التلاجة نص ساعة واخرجها افردها بين كيسين نايلون وافردها واستخدم القطاعات بالشكل المناسب علي صنية مدهونة او عليها ورقة زبدة وارص القطع وادخلها فرن سخن علي 170درجة لمده 10الي12دقيقة واخرجة واسيبة يبرد خالص واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق