--> الارزالمبهر (|الارز الهندي) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارز / المبهر / المطبخ / الهندي / فاطمه ابو حاتي

الارزالمبهر (|الارز الهندي)

ارز مبهر

المقادير :
2كوب ارز بسمتي
4كوب شوربة مغلية
مكعب مرق
زبدة
زيت
5فص حبهان صحيح
2حبة قرنفل صحيح
2عود قرفة اعواد
ورق لورا
ملعقة صغيرة كركم
ملعقة صغيرة كاري
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت والزبدة واسخنهم كويس وانزل كل البهارات الصحيحة واقلبها لغاية متطلع ريحتها انزل الرز وافضل اقلبه في المادة الدهنية لغاية ميسخن كويس .
2- لازم الرز يكون متصفي كويس جدا وبعد ميتشوح كويس انزل الكركم والكاري وانزل مكعب المرقة وفلفل اسود واقلبههم مع بعض كويس وانزل الشوربة واظبط الملح .
3- اسيبة يغلي ويتشرب واهدي علية النار خالص عشان يستوي ولما يستوي اقدمة مع الفراخ الهندي والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top