سندوتشات سجق شرقي
المقادير :
كيلو سجق
نصف كيلو بصل
ربع كيلو فلفل رومي
4طماطم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة كاتشب
ملعقة كبيرة دبس رمان
ملح
فلفل اسود
رشة بهارات سبعة
رشة سكر
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل زيت بسيط يسخن كويس وانزل الثوم واقلبه لغاية مياخد متظهر ريحتة بس معطيهوش لون .
2- انزل السجق واقلبه لغاية مياخد لون متغير زي المستوي انزل البصل واقلب لغاية ميدبل .
3- انزل الطماطم والفلفل وانزل الملح بسيط وفلفل والبهارات والسكر والكاتشب واقلبهم كويس يدبل كل الخضار انزل دبس الرمان واقلب لغاية ميستوي واقدمة في سندوتشات .
المقادير :
كيلو سجق
نصف كيلو بصل
ربع كيلو فلفل رومي
4طماطم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة كاتشب
ملعقة كبيرة دبس رمان
ملح
فلفل اسود
رشة بهارات سبعة
رشة سكر
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل زيت بسيط يسخن كويس وانزل الثوم واقلبه لغاية مياخد متظهر ريحتة بس معطيهوش لون .
2- انزل السجق واقلبه لغاية مياخد لون متغير زي المستوي انزل البصل واقلب لغاية ميدبل .
3- انزل الطماطم والفلفل وانزل الملح بسيط وفلفل والبهارات والسكر والكاتشب واقلبهم كويس يدبل كل الخضار انزل دبس الرمان واقلب لغاية ميستوي واقدمة في سندوتشات .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق