--> طريقة عمل الفاهيتا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدواجن / الفاهيتا / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفاهيتا

فاهيتا 

المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ شرائح
فلفل اصفر شرائح
فلفل احمر شرائج
فلفل اخضر شرائح 
بصلة جوليان 
فصين ثوم مفروم
ملعقة كبيرة كزبرة خضرا مفرومة 
ملعقة كبيرة صويا صوص 
3ملعقة كبيرة زيت 
3ملعقة كبيرة عصير ليمون 
3ملعقة كبيرة مايونيز 
نصف ملعقة صغيرة بابريكا 
نصف ملعقة صغيرة شطة 
نصف ملعقة صغيرة زنجبيل 
نصف ملعقة صغيرة قرفة ناعمة 
نصف ملعقة صغيرة كمون 
نصف ملعقة صغيرة كاري 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في بولة انزل شرائح الفراخ والصويا صوص ونص مقدار عصير الليمون والملح والفلفل والكمون والجنزبيل والقرفة والكاري والشطة والبابريكا واقلب كل المكونات مع بعض واغطيها واسبها ليلة في التلاجة او اقل حاجة ساعتين تتبل .
2- اسخن طاسة فيها زيت يسخنم كويس جدا وانزل الفاهيتا واسبها تاخد لون وابدء اقلبها من وقت للتاني لغاية متاخد لون حلو وتستوي واشلها ع طبق وانزل مكانها البصل وابلة خلاص دبل انزل الثوم واشوحة لغاية ميطلع ريحتة الحلوة انزل الفلفل الالوان .
3- اقلب كل الخضار مع بعضة وانزل قطع الفراخ تاني اللي احنا مسوينها واقلبها مع بعضة تقليبة واضيف بقيت كمية عصير الليمون  وتقلبتين واطفي عليها وانزل عليها الكزبرة واقلبها معاها .
4- واجيب عيش التورتيلا ادهن مايونيز وانزل جزء من الفاهيتا واطبق اعمل سندوتشات جميلة للاولاد وانزلها ع الجريل تاخد تحميصة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top