فوندو
المقادير :
بياض بيضة
رشة ملح
كوب سكر
2كوب ماء
عصير نصف ليمونة
الطريقة :
1- في حلة انزل السكر والماء واسبهم يغلو وانزل الليمون واول ميغلو تاني اطفي علية .
2- في بولة انزل البياض والملح واخفق باستمرار لغاية مالقوام يكون ابيض وجامد لدرجة اني لو قلبت البولة مينزلش الخليط.
3- ابدء انزل السيرب سرسوب رفيع مع الخفق المستمر وبعد مكمية السيرب تخلص افضل اضرب لغاية مالقوام يبقا كريمي ويبقا جاهز .
4- لو حبة يكون شيكولاتة نزلي عليه معلقة كبيرة كاكاو خام واخلطيهم .
المقادير :
بياض بيضة
رشة ملح
كوب سكر
2كوب ماء
عصير نصف ليمونة
الطريقة :
1- في حلة انزل السكر والماء واسبهم يغلو وانزل الليمون واول ميغلو تاني اطفي علية .
2- في بولة انزل البياض والملح واخفق باستمرار لغاية مالقوام يكون ابيض وجامد لدرجة اني لو قلبت البولة مينزلش الخليط.
3- ابدء انزل السيرب سرسوب رفيع مع الخفق المستمر وبعد مكمية السيرب تخلص افضل اضرب لغاية مالقوام يبقا كريمي ويبقا جاهز .
4- لو حبة يكون شيكولاتة نزلي عليه معلقة كبيرة كاكاو خام واخلطيهم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق