--> جمبرى مقلي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الاسماك / الجمبري / المقلي / فاطمه ابو حاتي

جمبرى مقلي

الجمبري المقلي 


المقادير :
نصف كيلو جمبري مقشر ومغسول 
ملعقة كبيرة ثوم مفروم 
ملعقة كبيرة مسترده
ربع ملعقة صغيرة تشيلي صوص 
عصير ليمونة 
ملعقة كبيرة خل 
ملح
كمون 
للتغطية :
كوب دقيق 
ربع كوب نشا 
نصف ملعقة صغيرة ثوم بودر 
نصف ملعقة صغيرة بصل بودر 
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
فلفل اسود
رشة شطة 
الطريقة :
1- في بولة انزل الثوم والمستردة والخل والليمون والملح والكمون والتشيلي صوص لو حباها اسبايسي لو لا استغني عنها وقلبي كل المكونات مع بعض وسبيها ساعة في التتبيلة .
2- في بولة انزل الدقيق والنشا والبيكينج بودر وملح وفلفل وبصل بودر وثوم بودر والشطة لو حبة واقلبهم مع بعض ابدء انزل الجمبري علي الدقيق واقلبهم كويس جدا اغلفة تماما .
3- ابدء اخد الجمبري المغلف وانزلة مصفا سلك ضيقة وانخل الزياده من الدقيق وانزل علي زيت سخن غزير ومش محتاجة اهدي النار لان الجمبري مش بياخد وقت واطلعة علي مناديل مطبخ واقدمة في السندوتشات مع الكاتب والمايونيز والمستدره.


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top