قلب بالبصل
المقادير :
قلب مقطع شرائح او مكعبات
بصل مفروم
فلفل شرائح
فلفل حار شرائح
ملح
فلفل
شطة
كمون
رشة قرفة
رشة سكر
الطريقة :
1- في طاسة انزل الزيت واسخنة كويس جدا وانزل بالقلب واشوحة لغاية ملونة يتغير انزلة البص والكمية حسب رحتك واقلب لغاية مالبصل يدبل .
2- انزل رشة من السكر واغطي واسبهم يتكرملة مع بعض يبقا لونهم دهبي واول ميستوا انزلة الفلفل الرومي والحار وملح وفلفل والقرفة والكمون واقلبهم مع بعض اول مريحة التوابل تطلع اقدمهم والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق