--> حمص الشام - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشام / المطبخ / حمص / فاطمه ابو حاتي

حمص الشام

حمص الشام 

المقادير :
نصف كيلو حمص الشام منقوع ليلة 
بصلة 
10فصوص ثوم 
ربع كيلو طماطم 
ملعقة كبيرة صلصة 
ملح
كمون 
سكر 

الطريقة :
1- في الكبة انزل البصل والثوم واضربهم وانزل كوب ماء لغاية ميبقو شبة عصير .
2- انزل الخليط المفروم علي الحمص وانزله مية سخنة لغاية ميعطي الحمص خالص واحط الحمص علي نار عالية واسيبة يغلي واهدي النار .
3- بعد ميستوي خالص انزلة عصير الطماطم والصلصة وملح ورشة سكر والكمون واظبط ملحة واغطية واسيبة ساعة وبعدها اقدمة مع اللمون والشطة لو بتحبية حراق .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top