--> دجاج هندي (دجاج تكا ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج / الدواجن / الفراخ / الهندي / تكا / دجاج / فاطمه ابو حاتي

دجاج هندي (دجاج تكا )

الدجاج الهندي

المقادير :
فرخة مقطعة ارباع
 كوب زبادي
ملعقة كبيرة صلصة
3ملعقة كبيرة زيت
ملعقىة كبيرة عسل ابيض
ملعقة كبيرة صويا صوص
3ملعقة كبيرة خل
عصير ليمونة
ربع ملعقة صغيرة لون طعام احمر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة كزبرة جافة
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة كبيرة بهارات هندية (جيراما سالا)
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا :طريقة عمل البهارات الهندية (الجيراماسالا )

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي والصلصة والخل والصويا صوص والزيت والعسل واللمون والثوم والبصل والملح والفلفل والهارات الهندية والكمون والكزبرة ولون طعام واقلب كل المكونات مع بعض .
2- انزل فيها الفراخ واقلبها واغطيها ادخلها التلاجة ليلة كاملة واطلعها انزلها في قالب اغطيها بفويل وادخلها فرن سخن علي 200علي ارضية افرن نصف ساعة او لما تغلي واطلعها الرف الوسطاني واهدي النار لغاية متستوي وبعدها انزلها تحت الشواية تاخد لون وممكن تشويها ع الجريل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top